Pilot / Beta versie
Kies uw gebied

Verkooppunt nieuwsbrief. Ontvang de gratis nieuwsbrief met aanbiedingen bij jou in de buurt. Meld je nu aan!

Hoe kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief?

Om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen van verkooppunten bij u in de buurt kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Verkoop.nl. U kunt zich inschrijven door uw e-mailadres achter te laten op de nieuwsbrief pagina. 

Welke verkooppunten zijn aangesloten bij Verkoop.nl?

Op de pagina alle verkooppunten vindt u de gehele lijst van verkooppunten die aangesloten zijn bij Verkoop.nl. Door te klikken op de gewenste winkelketen ziet u op de kaart alle verkooppunten. 

Hoe kan ik mijn verkooppunten aanmelden bij Verkoop.nl?

Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Verkoop.nl zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden om zichtbaar te worden op Verkoop.nl

Ik kan mijn verkooppunt niet vinden. Wat nu?

Op Verkoop.nl worden continue nieuwe verkooppunten toegevoegd. Het kan voorkomen dat uw gezochte verkooppunt hier niet bij staat. Door middel van het contactformulier kunt u Verkoop.nl melden dat uw gezochte verkooppunt hier niet tussen staat. Verkoop.nl zal vervolgens kijken naar de mogelijkheden om het verkooppunt toe te voegen aan de website. 

Mijn verkooppunt staat op Verkoop.nl vermeld, maar de gegevens zijn incorrect. Wat nu?

Voor wijzigingen in de gegevens van uw verkooppunt, zoals openingstijden of adres, kunt u middels het contactformulier contact opnemen met Verkoop.nl.

 

Ik wil graag adverteren op de website. Hoe werkt dat?

Wanneer u wilt adverteren op Verkoop.nl kunt u contact opnemen via het contactformulier, of contact opnemen via: +31(0) 30 750 4000.