Pilot / Beta versie
Kies uw gebied

Verkooppunt nieuwsbrief. Ontvang de gratis nieuwsbrief met aanbiedingen bij jou in de buurt. Meld je nu aan!

Verkoop.nl brengt de online consument naar uw offline verkooppunt. Bezoekers van Verkoop.nl gebruiken de website bij het zoeken naar een verkooppunt in de buurt om vervolgens naar uw verkooppunt te gaan en het gezochte product aan te schaffen. De bezoeker kan uw verschillende verkooppunten bekijken en zien of u het dichtstbijzijnde verkooppunt bent die de producten verkoopt die hij of zij zoekt. Op de website kan specifieke informatie over uw verkooppunt opgevraagd worden. Hierbij kan gedacht worden aan openingstijden, een routebeschrijving en actuele winkel aanbieding. Deze informatie wordt beschikbaar gesteld in de vorm van een pop-up.

Adverteren

Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren binnen Verkoop.nl:

Uw aanbieding in de pop-up van uw verkooppunt
Met deze mogelijkheid kunt u wekelijks het product dat u in de winkel in de aanbieding heeft een extra push geven vanuit de website Verkoop.nl.

Uw aanbieding in de tweewekelijkse nieuwsbrief
De nieuwsbrief van Verkoop.nl wordt twee keer per maand verzonden naar 500.000 consumenten. De ontvanger van de nieuwsbrief ziet de actuele aanbieding van uw fysieke verkooppunt bij hem of haar in de buurt. Naast de weekaanbieding ziet de ontvanger het adres van het dichtstbijzijnde verkooppunt en kan men direct een routebeschrijving opvragen. 

Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier
of bel + 31(0) 30 750 4000.